Довідник КАТОТТГ
Виробництво інших харчових продуктів

Виробництво готової їжі та страв

Код:
10.85
Назва:
Виробництво готової їжі та страв
Тип:
Клас

Опис

Виробництво готової їжі та страв

Цей клас включає виробництво готових (приготованих, приправлених і зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання в замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані та мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, наприклад, як у ресторанах. Зазначені страви містять принаймні два інгредієнти (крім спецій тощо).
Цей клас включає:
  • виробництво м'ясних страв або страв із м'яса свійської птиці
  • виробництво рибних страв, у т.ч. рибу, смажену із картоплею
  • виробництво овочевих страв
  • виробництво замороженої піци або піци, підготовленої для її зберігання в інший спосіб
Цей клас також включає:
  • виробництво страв місцевої та національної кухні
  • виробництво готових заморожених рибних страв
Цей клас не включає:
  • виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання або харчових продуктів, які містять менше двох компонентів, див. відповідний клас у розділі 10
  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, див. 10.89
  • роздрібну торгівлю готовою їжею та стравами в магазинах, див. 47.11 , 47.29
  • оптову торгівлю готовою їжею та стравами, див. 46.38
  • діяльність із постачання харчових продуктів на замовлення, див. 56.29

КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності

Telegram|
hyzyla@gmail.com