Виробництво напоїв
Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв
Код:
11.01
Назва:
Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв
Тип:
Клас
Опис
Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв
Цей клас включає:- виробництво дистильованих питних алкогольних напоїв: віскі, бренді, джину, лікеру, кальвадосу тощо
- виробництво напоїв, змішаних із дистильованими алкогольними напоями
- змішування дистильованих спиртів (чи спиртних напоїв)
- виробництво нейтральних спиртів (чи спиртних напоїв)
- виробництво неденатурованого етилового спирту з вмістом спирту менше 80об. %.
- виробництво недистильованих алкогольних напоїв, див. 11.02 - 11.06
- виробництво синтетичного етилового спирту, див. 20.14
- виробництво етилового спирту з ферментованих матеріалів, див. 20.14
- розлив у пляшки та етикетування, див. 46.34 (якщо це частина оптової торгівлі) та 82.92 (якщо процес здійснюється за винагороду або на основі контракту)
КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності
Telegram|
hyzyla@gmail.com