Довідник КАТОТТГ
Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання

Код:
10.71
Назва:
Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
Тип:
Клас

Опис

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання

Цей клас включає:
  • виробництво хлібобулочних виробів:
    • хліба та булочок
    • тортів, тістечок, пирогів, бісквітів, фруктових тістечок, млинців, вафель тощо нетривалого зберігання
Цей клас не включає:
  • виробництво хлібобулочних виробів тривалого зберігання (сухарів, печива, соломки, пирогів, тістечок тощо), див. 10.72
  • виробництво макаронних виробів, у т.ч. з начинкою, див. 10.73
  • випікання хлібобулочних виробів у ресторанах, кафе тощо для їх негайного споживання на місці, див. розділ 56

КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності

Telegram|
hyzyla@gmail.com