Довідник КАТОТТГ
Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів

Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання

Код:
10.72
Назва:
Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання
Тип:
Клас

Опис

Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання

Цей клас включає:
  • виробництво сухарів, сухого печива, соломки, вафель, пряників, бубликів, сушки та інших хлібобулочних виробів тривалого зберігання
  • виробництво тортів, тістечок, пирогів і бісквітів тривалого зберігання
  • виробництво закусочних продуктів (печива, крекерів, кренделів тощо), солодких або солоних
Цей клас також включає:
  • виробництво тістечок, печива та інших борошняних кондитерських виробів із вмістом соєвого молока
Цей клас не включає:
  • виробництво закусочних продуктів з картоплі, див. 10.31
  • виробництво борошняних кондитерських виробів нетривалого зберігання, див. 10.71

КВЕД - Класифікатор видів економічної діяльності

Telegram|
hyzyla@gmail.com